Werknemersnieuws!

De afgelopen tijd is er veel gebeurd omtrent werknemers. Er zijn mensen aangenomen, overgenomen en met pensioen gegaan. Wij lichten graag twee berichten voor je uit.

Marlotte Groenewoud

Na een positief gesprek van beide kanten zijn wij aan de slag gegaan voor Marlotte, en met succes! Sinds 20-03 werkt zij bij onze opdrachtgever VIB Netwerken B.V. als helpdeskmedewerker. Heb je een vraag over wifi, glasvezel of camerabeveiliging? Dan kan het zo maar zijn dat je Marlotte aan de lijn krijgt. Zelf is Marlotte erg blij met de functie, het past bij haar persoonlijkheid en daarnaast vindt ze de werksfeer prettig en werkt ze samen met fijne collega’s.

“Eindelijk een uitzendbureau die de juiste match weet te maken”

Henk Siemens

3 april was een speciale dag! Henk Siemens is met pensioen gegaan, een onmisbare kracht in onze organisatie. Maar gelukkig voor ons is hij er nog lang niet klaar mee en blijft hij een aantal dagen in de week bij B. Reer Sloop- en Grondwerken BV werken. Met al zijn kennis en ervaring zal hij hen nog blijven ondersteunen. We wensen Henk een fijn pensioen!

Leuk weetje; Haan Personeelsdiensten is opgericht in februari 2001 en Henk is voor het eerst in dienst gekomen op 1 maart 2001. Hiermee is Henk één van de eerste medewerkers van Haan Personeelsdiensten en is hij al ruim 20 jaar voor ons werkzaam! 

Anderen bekeken ook

Overname nieuws!

3 april 2024

Overname nieuws! Vanochtend hebben Bart en Jeanine een rondje door Groningen gereden om maar liefst vier werknemers blij te...

bekijk bericht

Overname nieuws!

2 oktober 2023

Wauw! Maar liefst drie werknemers zijn overgenomen bij onze klanten.Fabian Johann is na een halfjaar in vaste dienst gekomen...

bekijk bericht