Werving en selectie Groningen & Drenthe

Snel de juiste kandidaat voor jouw vacature. Wij zorgen voor een groot bereik van je vacature en doorlopen de selectieprocedure voor jou.

Maak vrijblijvend kennis

Werving en selectiebureau
voor Groningen of Drenthe

Het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor een vacature is een tijdrovende taak, maar wel erg belangrijk. Je wilt dat jouw team bestaat uit collega’s die de juiste ervaring en skills hebben om het bedrijf draaiende te houden. Haan Personeelsdiensten kan deze taak uit handen nemen voor je.

In een krappe arbeidsmarkt is het soms moeilijk om de juiste mensen te zoeken voor een functie. Daarnaast kost het ook veel tijd; je moet de vacature opstellen, de cv’s die binnenkomen bekijken en de motivatiebrieven lezen, gesprekken inplannen en ga zo maar door. Als je de werving en selectie overdraagt aan ons zullen wij dit uit handen nemen.

Haan Personeelsdiensten is al meer dan 20 jaar actief in de uitzendwereld. Inmiddels kunnen we daarom ook zeggen dat wij echte specialisten zijn geworden op het gebied van werving en selectie voor Groningen & Drenthe. Daarom kunnen wij  jouw bedrijf helpen met de werving en selectie voor een vacature.

  • Flexibiliteit bij het invullen van de vacatures
  • Kandidaten kunnen direct in dienst
  • Vaste (aantrekkelijke) fee bij in dienst treding
  • Minder tijd kwijt aan het werven en selecteren van kandidaten
  • Onze kennis, ervaring en netwerk zorgen voor de beste match
  • Wij werken persoonlijk en met één contactpersoon

Onze werkwijze

Stap 1
Persoonlijke kennismaking

Om te beginnen willen we een goed beeld krijgen van het bedrijf, dit doen we door middel van een persoonlijke kennismaking.

Stap 2
De vacature tekst

Nadat we weten wat voor soort bedrijf jullie zijn en wat jullie verwachten van een nieuwe collega kunnen we beginnen met het schrijven van de vacature.

Stap 3
De cv’s

Alle reacties die binnen komen worden door ons bekeken en beoordeeld. Er wordt gekeken naar de werkervaring, opleiding, of diegene een goede motivatie heeft en of diegene zou kunnen passen in het team.

Stap 4
Intake gesprekken

Met de kandidaten waarvan het cv overeenkomt met de vacature worden intake gesprekken gehouden bij ons op het kantoor.

Stap 5
Voorstellen

De kandidaten waarbij de gesprekken positief zijn verlopen worden voorgesteld bij jullie bedrijf. Hier vind dan ook een gesprek plaatst tussen jullie en de kandidaat, zodat we kunnen kijken of er inderdaad een klik is. Er is ook een mogelijkheid om de kandidaat een dag mee te laten lopen.

Stap 6
Match

Bij een juiste match kan de kandidaat voor jullie aan de slag

Volgende stappen
Uitzendbureau Nieuwe Pekela

Haan Personeelsdiensten

Haan Personeelsdiensten staat bekend om hun persoonlijke aandacht. Gezien wij een klein kantoor zijn heb je altijd een vast contactpersoon. Je kan bij ons binnen lopen om te sparren over allerlei zaken wanneer je wil en samen kijken we naar een goede oplossing.

Naast puur werving en selectiebureau voor Groningen en Drenthe, zien wij onszelf als jouw sparringpartner. Wij doen waar we goed in zijn en jij houdt de tijd om te ondernemen. Of je nou een groot bedrijf bent met een groot productieproces waar wij ook graag meedenken in de planningen, of een zzp’er die iemand aan het werk neemt. Wij zijn er voor jou.

Maak kennis