Uitzenden van personeel
bij jou op locatie

Ben je op zoek naar extra werknemers en wil je een uitzendkracht inhuren? Laat je nu informeren of meld direct je vacature aan.

Inschrijven werkgever Contact opnemen

Op zoek naar uitzendkrachten in Groningen of Drenthe?

Heb je voor tijdelijke werkzaamheden extra werknemers nodig? Wij leveren personeel bij jou op locatie. Haan Personeelsdiensten is een uitzendbureau dat is gestart in 2001 en gestaag is gegroeid tot een betrouwbare partner. Wij maken gebruik van de modernste technieken en helpen zo zoveel mogelijk mensen aan een baan. Wat mogelijk is, handelen we online af, om zoveel mogelijk tijd over te houden voor het zoeken naar kandidaten voor jouw vacature. Uitzendkrachten inhuren in Groningen en Drenthe? Wij zijn jouw partner voor piek en ziek of de langere termijn. Wij hebben een groot bestand met medewerkers die direct bij je aan de slag kunnen. Heb je al iemand gevonden maar wil je niet de administratieve rompslomp? Bekijk onze dienst Eigen Werving

 • 24/7 bereikbaar
 • Ruim personeelsbestand
 • Vrijblijvend advies voor je personeelsvraagstukken

Werving en selectieproces

Stap 1
Aanvraag uitzetten bij Haan Personeelsdiensten

Jij zoekt nieuw personeel en neemt contact met ons op. Wij stellen een vacature op en plaatsen de vacature op onze website, Facebook en een groot netwerk met de bekendste jobboards.

Stap 2
Kennismaking en selectie door Haan Personeelsdiensten

Vervolgens maken wij een voorselectie uit de sollicitanten en voeren wij de kennismakingsgesprekken met deze kandidaten. De geschikte kandidaten stellen wij een voorstelprofiel van op en deze krijg jij toegestuurd per email. Vervolgens kies jij de kandidaten die je op gesprek wilt hebben en kan je zelf beslissen wie het beste bij jouw bedrijf past.

Stap 3
Kennismaking en selectie bij opdrachtgever

De geselecteerde personen komen op gesprek bij jou indien je dit wenst. Kan je kiezen op basis van de profielen? Dan is dit ook akkoord. In het gesprek heb je de mogelijkheid om de kandidaten al beter te leren kennen.

Stap 4
Beginnen met werken

De door jouw gekozen kandidaat krijgt een contract, jij de opdrachtbevestiging. Na ondertekening kan jouw nieuwe medewerker beginnen op de afgesproken tijd en plaats.

Stap 5
Wat kost de uitzendkracht?

Het tarief is afhankelijk van het loon waar de uitzendkracht recht op heeft en de cao die van toepassing is. Een uitzendkracht heeft veelal dezelfde rechten als mensen in dienst, dit is vastgelegd in de inlenersbeloning. De volgende aspecten vallen onder de inlenersbeloning:

 • Het bruto loon conform de schaal waarin de werknemer is ingedeeld;
 • ATV / ADV;
 • Toeslagen voor overwerk en onregelmatige uren;
 • Initiële loonsverhogingen, zoals bij inlener bepaald;
 • Onkostenvergoedingen;
 • Periodieken;
 • Eenmalige uitkering;
 • Eindejaarsuitkering

In samenspraak met jou als opdrachtgever schalen we de medewerker in in de juiste cao, schaal en trede. Op basis van deze inschaling, bepalen we het tarief. Wij zijn ervan overtuigd dat wij je een eerlijke prijs kunnen aanbieden. Ben je na het lezen hiervan geïnteresseerd? Of heb je wellicht al iemand gevonden, maar wil je de administratieve rompslomp en arbeidsrechtelijke risico’s uitbesteden? Neem dan contact met ons op!

Volgende stappen

Gebruik de vacaturetool

Meld je vacature nu aan! Snel online in ons netwerk en bij de bekende jobboards

Wil je gelijk je vacature aanmelden? Met onze vacature tool stel je heel eenvoudig (binnen 5 minuten) je eigen vacature op. Binnen 1 werkdag staat hij online op onze Facebookpagina, onze vacaturepagina, op onze website en de bekendste jobboards. Snel een groot bereik voor jouw vacature. Uiteraard is dit helemaal kosteloos. Begin direct:

Gebruik de vacaturetool