Payroll in
Groningen of Drenthe

Onze dienst Eigen Werving. (Het alternatief voor payroll) Voor jou als werkgever.

Vacature aanmelden Contact opnemen

Eigen werving; het alternatief voor payroll!

Heb je genoeg mensen die voor je willen werken maar wil jij niet de arbeidsrechtelijke risico’s en de administratie op je nemen? Breng dan je werknemers onder bij Haan Personeelsdiensten. Vanwege de wet en cao wijzigingen is payroll niet meer interessant, daarom bieden wij eigen werving als dienst aan. Door middel van een speciaal tarief voor eigen werving zijn wij de juiste aanvulling op het vaste personeel.

  • 24/7 bereikbaar
  • Geen administratieve rompslomp
  • Vrijblijvend advies voor je personeelsvraagstukken

Hoe werkt eigen werving?

Stap 1
Bespreken van de wensen met jou als opdrachtgever

Samen gaan wij om tafel en bespreken wij jouw wensen en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. In sommige gevallen stellen we samen vacatureteksten op en maken we een campagne met onder andere promotievideo’s en foto’s.

Stap 2
Kennissessies

Indien het om een grotere groep werknemers gaat organiseren we kennissessies waarin wij precies vertellen wie wij zijn en hoe we te werk gaan. We zijn pas tevreden als iedereen alles snapt van inschrijving tot uren invullen en van het contract tot de loonstrook. Is iets niet duidelijk? Dan zijn we op meerdere manieren bereikbaar. Dit kan via onze eigen app, mail, telefoon of persoonlijk. Wij houden de lijntjes graag kort. 

Stap 3
Wij verzorgen de contracten en opdrachtbevestigingen

De werknemers komen op contract bij ons. wij zorgen ervoor dat alle informatie compleet is en de werknemer juist staat ingeschreven. Vervolgens kunnen de contracten online worden getekend via een handige tool en ook de opdrachtbevestigingen worden op deze manier verstuurd. Zo heb je alle documenten direct digitaal in je bestand staan.

Volgende stappen

Over onze dienstverlening

Onze dienstverlening is transparant, wij hebben korte lijntjes en scherpe tarieven.

Als werkgever heb je inzicht in je eigen omgeving waar je de werknemers kan zien die bij jou aan het werk zijn. Omdat wij een klein team zijn weten we allemaal wat er speelt op het kantoor en bij onze klanten. Dit kan je merken aan onze persoonlijke aandacht. Daarnaast kunnen wij hierdoor scherpe tarieven aanbieden, mede omdat wij gebruik maken van de modernste technieken en dus een kleine overhead hebben. 

Ben je klaar om eigen werving via Haan Personeelsdiensten te laten verlopen? We komen graag met je in contact om te laten zien wat wij voor jou kunnen doen. Of je nou zzp’er bent of een groot productiebedrijf met 200 medewerkers, wij hebben de oplossing.

 

Gebruik de vacaturetool

Meld je vacature nu aan! Snel online in ons netwerk en bij de bekende jobboards

Wil je gelijk je vacature aanmelden? Met onze vacature tool stel je heel eenvoudig (binnen 5 minuten) je eigen vacature op. Binnen 1 werkdag staat hij online op onze Facebookpagina, onze vacaturepagina op onze site en de bekendste jobboards. Snel een groot bereik voor jouw vacature. Uiteraard is dit helemaal kosteloos. Begin direct:

Gebruik de vacaturetool

Onze laatste nieuws

Werknemersnieuws!

26 april 2023

De afgelopen tijd is er veel gebeurd omtrent werknemers. Er zijn mensen aangenomen, overgenomen en met pensioen gegaan. Wij...

bekijk bericht

Cijfers waar wij trots op zijn

75 Wij werken voor meer dan 75 klanten
200 Meer dan 200 mensen werken dagelijks voor ons
9.6 Medewerkers geven ons gemiddeld een 9.6 via Indeed