Op zoek naar payroll in 2020 in Groningen of Drenthe?

Bekijk onze dienst Eigen Werving. (Het alternatief voor payroll)

Payroll is minder interessant. Eigen Werving is hét alternatief

Op zoek naar een payroll oplossing in Groningen of Drenthe. Heb jij zelf een medewerker gevonden die je aan je wilt binden, maar heb je geen zin in de arbeidsrechtelijke risico’s en administratieve rompslomp. Dan zijn wij hét adres voor jou. Door wet en cao wijzigingen is de inlenersbeloning voor payroll uitgebreid en minder interessant. Wij bieden “Eigen werving”. Het alternatief voor payroll anno 2020. Met een speciaal tarief voor eigen werving zijn wij de juiste aanvulling op het vaste personeel. Tijdelijk nog meer personeel nodig, bekijk dan onze pagina over uitzenden.

  • 24/7 bereikbaar

  • VCU en NEN 4400 gecertificeerd

  • Geen administratieve rompslomp

  • Vrijblijvend advies voor je personeelsvraagstukken

0
Wij werken voor meer dan 50 klanten
0
Meer dan 125 mensen werken dagelijks voor ons
0
Onze medewerkers beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 via Indeed

Hoe werkt eigen werving?

Samen gaan wij om tafel en bespreken wij jouw wensen en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. In sommige gevallen stellen we samen vacatureteksten op en maken we een campagne met onder andere promotievideo’s en foto’s.

Indien het om een grotere groep werknemers gaat, organiseren we kennissessies, waarin wij precies vertellen wie wij zijn en hoe we te werk gaan. Wij zijn pas tevreden als iedereen alles snapt, van inschrijving, tot uren invullen tot en met de loonstrook. Is eens iets niet duidelijk, dan zijn we op meerdere manieren bereikbaar. Dit kan via onze eigen app, mail, telefoon of persoonlijk. Wij houden de lijntjes kort. 

Heb je last van ziekte of pieken in de productie, kijk dan bij [uitzenden] en wij bekijk wat wij voor je kunnen doen. Dit kan zijn dat je met spoed op zoek bent naar een medewerker voor een korte klus of naar een nieuwe collega voor de lange termijn? Wij vinden de medewerker die voldoet aan jouw wensen! Wij maken gebruik van de modernste technieken en wij hebben een groot bereik op social media, waardoor we veel en dus de juiste mensen bereiken. Wij verzorgen jouw flexibele schil, zodat jij kan blijven doen waar je goed in bent, ondernemen! 

Over onze dienstverlening

Onze dienstverlening is transparant, wij hebben korte lijntjes en scherpe tarieven. Wij zijn transparant, omdat jij als werkgever in je eigen omgeving inzicht hebt in de medewerkers die bij jou werken, zo kan je online de uren goedkeuren als je dit zou willen. Wij zijn een klein team, met korte lijnen, wij weten wat er speelt op kantoor en bij onze klanten. Omdat wij een klein team hebben, kunnen wij u scherpe tarieven aanbieden, mede omdat wij gebruik maken van de modernste technieken en dus een kleine overhead hebben. 

Op zoek naar een het payroll alternatief in Groningen en Drenthe? We komen graag met je in contact om te laten zien wat wij voor jou kunnen doen! Of je nou de zzp’er bent om de hoek of het productiebedrijf in 5 ploegen met 200 medewerkers. Samen kijken we welke oplossing het best bij jouw situatie past. 

Wil je meer weten over eigen werving? Laten we kennis maken.

Bart Haan

Sales & Recruitment

Gebruik de vacaturetool

Meld je vacature nu aan! Snel online in ons netwerk en bij de bekende jobboards

Wil je gelijk je vacature aanmelden? Met onze vacature tool stel je heel eenvoudig (binnen 5 minuten) je eigen vacature op. Binnen 1 werkdag staat hij online op onze Facebookpagina, onze vacaturepagina op onze site en de bekendste jobboards. Snel een groot bereik voor jouw vacature. Uiteraard is dit helemaal kosteloos. Begin direct:

Gebruik de vacaturetool
VCU gecertificeerd uitzendbureau Groningen

Wij zijn voornamelijk actief in deze regio’s

O.a. in deze branches beheren wij vacatures

  • Bouw
  • Schilders
  • Groen
  • Productie
  • Grond, Weg en Waterbouw
  • Zorg