De backoffice van je uitzendbureau uitbesteden?

Wij ontlasten je in alle administratieve, financiële en juridische taken zodat jij kunt doen waar je goed in bent… aquisitie.

Maak vrijblijvend kennis
Uitzendbureau Nieuwe Pekela

Backoffice voor de uitzendbranche

Ben jij op dit moment een accountmanager of intercedent maar wil je voor jezelf beginnen? Of je nou net gestart bent of al jaren in het vak zit, de backoffice blijft een flinke klus. Vooral als jij liever op pad bent om (nieuwe) klanten te spreken. Door je backoffice uit te besteden aan Haan Personeelsdiensten kan jij je tijd vrij houden voor hetgeen waar je goed in bent, acquisitie.

Haan Personeelsdiensten heeft al 21 jaar ervaring in de uitzendbranche en pakt daarnaast ook de backoffice op van andere intermediairs. Twijfel jij eraan om de backoffice van je uitzendbureau uit te besteden? Lees dan snel verder en bekijk wat ons uniek maakt ten opzichte van andere backoffice leveranciers.

  • Vast tarief, wekelijkse margebetalingen
  • Eén contactpersoon en sparringpartner
  • Wij ondersteunen bij de administratie
  • Je kunt doen waar je goed in bent, Acquisitie

Wanneer je uitzendbureau
backoffice uitbesteden?

Je hebt jaren ervaring opgedaan in je vorige werk als bijvoorbeeld accountmanager of intercedent en je bent klaar voor de volgende stap. Of je hebt een groot netwerk en weet van de hoed en de rand en hebt besloten om een eigen uitzendbureau te beginnen. Spannend en leuk! Er komt veel bij kijken, je bent namelijk nog niet klaar wanneer een kandidaat is voorgesteld en vervolgens is aangenomen bij je klant. De gehele administratie erom heen moet nog gedaan worden wat veel tijd kost. Tijd die jij liever wilt besteden aan het bezoeken en werven van (nieuwe) klanten.

Als dit in jouw geval zo is, dan is het tijd om je backoffice uit te besteden. Een backofficedienstverlener ondersteunt je in het matchen en de gehele (financiële) administratie. Hierdoor houd je regie over je eigen uitzendbureau maar hoef je je niet druk te maken over de administratie en heb je altijd een sparringpartner.

Vrijblijvend sparren

Wat besteed je precies uit?

Yes, de klant is binnen gehaald! Nu is het zorgen voor de juiste kandidaat. Hier kan Haan Personeelsdiensten je ook in ondersteunen. Door ons software systeem heb je één overzicht waarin je de vacatures toevoegt. Vervolgens wordt de vacature op jouw eigen website, indeed en google jobs geplaatst. Dit allemaal door 1 druk op de knop! Alle sollicitanten komen binnen op 1 plek en direct worden mogelijke vacatures al ingeladen op basis van het ingelezen cv! Vanuit de software kun je de kandidaat voorstellen bij jouw opdrachtgevers en alle voorgestelde kandidaten worden bijgehouden in een overzichtelijk dashboard.

Is de medewerker geplaatst? In samenspraak wordt de plaatsing gemaakt. Jij bepaalt de inschaling en het loon en tarief, wij stellen vervolgens de arbeidsovereenkomst en opdrachtbevestiging op. Wanneer de kandidaat wordt aangenomen moet er een arbeidsovereenkomst worden aangemaakt, ook de loonheffingen en het pensioen is belangrijk. Dit neemt Haan Personeelsdiensten volledig van je over. Wij zorgen ervoor dat alle documenten worden aangemaakt en kant en klaar worden geleverd aan je. Wij versturen ook de factuur uit jouw naam naar de opdrachtgevers. Hierdoor heb je hier zelf geen werk aan en kan jij op pad.

Bespreek mogelijkheden

  • Wij zorgen voor alle administratieve, financiële en juridische taken!

Voordelen van uitbesteden van de
backoffice voor uitzendbureaus

Zekerheid

Doordat Haan Personeelsdiensten veel ervaring heeft weet je zeker dat verwerking en dossiervorming correct is. Wij verlonen altijd volgens de inlenersbeloning. Daarnaast zijn wij Nen 4400-1 en VCU gecertificeerd.

Tijdswinst

Het belangrijkste is eigenlijk wel de tijdswinst die je ermee behaald. Door de backoffice over te laten aan Haan Personeelsdiensten houd jij je tijd over voor datgene waar jij goed in bent: Klantbezoeken, nieuwe klanten binnen halen en de juiste match maken. Hierdoor kan je bedrijf sneller groeien. Daarnaast behaal je een aanzienlijke tijdswinst doordat wij gebruik maken van 1 systeem waar alles in staat. Dit systeem heet Tigris. Alle plaatsingen, opdrachtgevers, kandidaten en vacatures heb je in 1 systeem, wat allemaal samenwerkt. Interessante features van het systeem zijn: job digger (automatisch vacatures van derden inladen in het systeem), search & match (automatisch matchen van kandidaten o.b.v. cv en vacature) en de koppeling met meerdere jobboards.

Kennis

Wij hebben alle kennis in huis over de wet- en regelgeving. Wij kunnen met je sparren over onderwerpen en daarnaast kan je bij ons terecht oor advies met betrekking tot inschalingen van jouw uitzendkrachten of arbeidsrechtelijke vraagstukken. Hebben wij geen antwoord voor je? Dan leggen we de vraag neer bij onze jurist. Die heeft altijd een passend antwoord voor je. Naast het uitzend gedeelte, heb je als ondernemer ook een eigen administratie die gevoerd moet worden. Wij werken samen met een accountant die jou hierbij (kan) ondersteunen of helemaal kan ontzorgen. Dit helemaal afhankelijk van jouw wensen. Op deze manier helpen wij jou met de start van jouw onderneming en zorgen we dat het een vliegende start wordt!

Contact opnemen
Uitzendbureau Nieuwe Pekela

De voordelen bij Haan Personeelsdiensten

Haan Personeelsdiensten staat bekend om hun persoonlijke aandacht. Gezien wij een klein kantoor zijn heb je altijd een vast contactpersoon. Je kan bij ons binnen lopen om te sparren over allerlei zaken wanneer je wil en samen kijken we naar een goede oplossing. Je krijgt een eigen omgeving om in te werken waar je alle klanten en werknemers in kan zien. Wij verzorgen je administratie en daarnaast ook je fiscale aangifte.

Contact opnemen