Op zoek naar personeel in
Groningen of Drenthe?

Op zoek naar werknemers of heb je iemand geworven maar geen zin in administratieve rompslomp en risico’s? Laat je nu informeren over onze personeelsoplossingen of maak gratis gebruik van onze vacaturetool

Contact opnemen Vacature plaatsen

De beste mensen voor
jouw vacature.

Op zoek naar extra personeel vanwege een groei in het bedrijf, ter vervanging of bij tijdelijke drukte maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag met het vinden van een passende oplossing. Haan Personeelsdiensten heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vinden van het juiste personeel in Groningen en Drenthe. Je kunt bij ons terecht voor uitzendkrachten en eigen werving (hét payroll alternatief).

  • 24/7 bereikbaar
  • Ruim personeelsbestand
  • Vrijblijvend advies voor je personeelsvraagstukken

Gebruik de vacaturetool

Meld je vacature nu aan! Snel online in ons netwerk en bij de bekende jobboards

Wil je gelijk je vacature aanmelden? Met onze vacature tool stel je heel eenvoudig (binnen 5 minuten) je eigen vacature op. Binnen 1 werkdag staat hij online op onze Facebookpagina, onze vacaturepagina, op onze website en de bekendste jobboards. Snel een groot bereik voor jouw vacature. Uiteraard is dit helemaal kosteloos. Begin direct:

Gebruik vacaturetool

Uitzendbureau Nieuwe Pekela

Wie zijn wij?

Haan Personeelsdiensten levert sinds 2001 personeel aan een grote hoeveelheid klanten. Van oorsprong zijn wij actief in de GWW branche, in de loop van de tijd hebben meerdere branches zich hierbij aangesloten, waaronder bouw, groen/ agrarisch, zorg, techniek, schilders en productie.

Het ontzorgen van jou op gebied van personeel is waar het om draait. Wij maken de contracten en houden contact met de boekhouder over gewerkte uren, cao wijzigingen etc. Wil jij één aanspreekpunt voor je personeelsbeleid? Dan zijn wij je partner.

Naast puur uitzender, zien wij onszelf als jouw sparringpartner. Wij doen waar we goed in zijn en jij houdt de tijd om te ondernemen. Of je nou een groot bedrijf bent met een groot productieproces waar wij ook graag meedenken in de planningen, of een zzp’er die iemand aan het werk neemt.  Wij zijn er voor jou.

Omdat wij VCU en NEN gecertificeerd zijn, ben jij ervan verzekerd dat je zaken doet met een partner die alle fiscale verplichtingen tijdig voldoet.

Contact opnemen

Onze laatste blogs

Overname nieuws!

3 april 2024

Overname nieuws! Vanochtend hebben Bart en Jeanine een rondje door Groningen gereden om maar liefst vier werknemers blij te...

bekijk bericht

Overname nieuws!

2 oktober 2023

Wauw! Maar liefst drie werknemers zijn overgenomen bij onze klanten.Fabian Johann is na een halfjaar in vaste dienst gekomen...

bekijk bericht

Cijfers waar wij trots op zijn!

75 Wij werken voor meer dan 75 klanten
200 Meer dan 200 mensen werken dagelijks voor ons
9.6 Medewerkers geven ons gemiddeld een 9.6 via Indeed