Op zoek naar personeel in Groningen of Drenthe?

Op zoek naar werknemers of heb je iemand geworven maar geen zin in administratieve rompslomp en risico’s? Laat je nu informeren over onze personeelsoplossingen of maak gratis gebruik van onze vacaturetool

Uitzenden

Lees meer

Eigen werving

hét alternatief voor Payroll

Lees meer

De beste mensen voor jouw vacature.

Op zoek naar extra personeel, maar weet je niet waar te beginnen? Bijvoorbeeld omdat je bedrijf groeit, ter vervanging of bij tijdelijke drukte? Wij helpen je met het vinden van een passende oplossing. Haan Personeelsdiensten heeft bijna 20 jaar ervaring in het vinden van het juiste personeel in Groningen en Drenthe. Je kunt bij ons terecht voor uitzendkrachten en eigen werving (hét payroll alternatief).

  • 24/7 bereikbaar

  • VCU en NEN 4400 gecertificeerd

  • Ruim personeelsbestand

  • Vrijblijvend advies voor je personeelsvraagstukken

0
Wij werken voor meer dan 50 klanten
0
Meer dan 125 mensen werken dagelijks voor ons
0
Onze medewerkers beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 via Indeed

Gebruik de vacaturetool

Meld je vacature nu aan! Snel online in ons netwerk en bij de bekende jobboards

Wil je gelijk je vacature aanmelden? Met onze vacature tool stel je heel eenvoudig (binnen 5 minuten) je eigen vacature op. Binnen 1 werkdag staat hij online op onze Facebookpagina, onze vacaturepagina op onze site en de bekendste jobboards. Snel een groot bereik voor jouw vacature. Uiteraard is dit helemaal kosteloos. Begin direct:

Gebruik de vacaturetool

Zullen we de mogelijkheden bespreken voor jouw bedrijf? Ik vertel je graag meer.

Bart Haan

Sales & Recruitment

Wie zijn wij?

Haan Personeelsdiensten levert sinds 2001 personeel aan een grote hoeveelheid klanten. Van oorsprong zijn wij actief in de GWW branche, in de loop van de tijd hebben meerdere branches zich hierbij aangesloten, waaronder bouw, groen / agrarisch, zorg, techniek, grond- weg- en waterbouw (GWW) en productie.

Het ontzorgen van jou op gebied van personeel is waar het om draait. Wij maken de contracten en houden contact met de boekhouder over gewerkte uren, cao wijzigingen etc. Wil jij één aanspreekpunt voor je personeelsbeleid? Dan zijn wij je partner.

Naast puur uitzender, zien wij onszelf als jouw sparringpartner. Wij doen waar we goed in zijn en jij houdt de tijd heeft om te ondernemen. Of je nu zzp’er bent die iemand aan het werk neemt of voor grotere bedrijven bij het grote productieproces waar wij ook meedenken in de planningen.

Omdat wij VCU en NEN gecertificeerd zijn, ben jij ervan verzekerd dat je zaken doet met een partner die alle fiscale verplichtingen tijdig voldoet.

Lees meer over ons
Neem contact op

Interessante blogs

Wij zijn voornamelijk actief in deze regio’s

O.a. in deze branches beheren wij vacatures

  • Bouw
  • Schilders
  • Groen
  • Productie
  • Grond, Weg en Waterbouw
  • Zorg