Meld gratis je vacature aan

Stel binnen 5 minuten gratis je vacature samen. Wij controleren en plaatsen je vacature binnen één werkdag op meerdere bekende jobboards en op onze site.

Uitzendbureau Nieuwe Pekela

Zo werkt het

Ben jij een ondernemer en goed in jouw vak, maar is het zoeken van personeel niet jouw ding? Besteed dit dan aan ons uit en wij regelen dit voor je. Met onze nieuwe handige tool stel jij binnen 5 minuten gratis jouw vacature samen en wij plaatsen hem vervolgens binnen 1 werkdag op onze website, social media kanalen en meerdere bekende jobboards.

Opstellen vacature
  • Je vult je gegevens in, bedrijfsgegevens en functiegegevens
  • Je vult de vacature informatie in
  • Je selecteert uit onze voorgestelde harde en zachte criteria. Ontbrekende zaken vul je eenvoudig zelf aan.
  • Je controleert hetgeen wat je hebt ingevoerd en stuurt je vacature in.
  • Na het insturen van de vacature, nemen wij telefonisch contact met je op en spreken we kort je vacature door. Vervolgens stellen wij de definitieve vacature op en plaatsen hem op onze jobboards
Ontvang sollicitanten
  • De sollicitanten komen bij ons binnen. Vervolgens maken wij een voorselectie uit de sollicitanten en voeren wij de kennismakingsgesprekken met deze kandidaten. Van de geschikte kandidaten stellen wij een voorstelprofiel op en deze krijg je toegestuurd per email. 
  • Vervolgens kies je de kandidaten die je op gesprek wilt hebben en kan je zelf beslissen wie het beste bij jouw bedrijf past. 
  • Kennismaking en selectie bij de opdrachtgever. De geselecteerde personen komen op gesprek bij jou indien je dit wenst. Kan je kiezen op basis van de profielen? Dan is dit ook akkoord. In het gesprek heb je de mogelijkheid om de kandidaten beter te leren kennen. 
Beginnen met werken

De door jouw gekozen kandidaat krijgt een contract en jij krijgt de opdrachtbevestiging. Na ondertekening kan jouw nieuwe medewerker beginnen op de afgesproken tijd en plaats. 

De voorwaarden

Kleine lettertjes? Die zijn er niet! Jij hebt de vacature, deze besteed je uit aan ons. Wij zetten de vacature online en stellen vervolgens de kandidaten aan je voor en de medewerker gaat via ons bij jou aan het werk. Je kunt er ook voor kiezen om een eigen contract aan te bieden, wij plaatsen je vacature en doen de werving en selectie tegen een schappelijke éénmalige fee.

Start nu