Uitzendbureau voor Ter Apel

Haan Personeelsdiensten is het uitzendbureau bij jou uit de regio. Op zoek naar werk? Bij ons vind je vacatures in Ter Apel en kun je je inschrijven als werkzoekende. Werkgever? Laat je vrijblijvend informeren.

Alle vacatures Ontvang nieuwe vacatures
Uitzendbureau Ter Apel

Vacatures in Ter Apel

Op zoek naar een baan in Ter Apel? Haan Personeelsdiensten heeft regelmatig vacatures bij jou in de regio. Bekijk hieronder beschikbare vacatures in Ter Apel en omgeving. Geen aanbod? Bekijk de vacatures in heel oost Groningen.

Medewerker financiële administratie

 • Ter Apel
 • Fulltime
 • 32.00 uur

Op zoek naar een leuke en interessante baan binnen de financiële administratie waarbij je onderdeel uitmaakt van een ambitieus en groeiende organisatie? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Bekijk vacature

Calculator/ werkvoorbereider (junior)

 • Stadskanaal
 • Fulltime
 • 40.00 uur

Vanuit je persoonlijkheid communiceer je makkelijk en effectief met mensen. In dit geval met de projectleider, uitvoerder, aannemers en je vakcollega's. Als calculator/ werkvoorbereider zie je commerciële kansen en zorg je ervoor dat een project vlekkeloos verloopt.

Bekijk vacature

Productiemedewerker 5 ploegen

 • Ter Apelkanaal
 • 40.00 uur

Als productiemedewerker ga jij aan de slag om ingrediënten te maken voor de voedingsmiddelenindustrie. Je zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt en je signaleert knelpunten. Iets voor jou? Solliciteer direct!

Bekijk vacature

(leerling) Glaszetter

 • Stadskanaal
 • Fulltime
 • 37.50 uur

In de functie van (leerling) glaszetter ga je op allerlei projecten glas plaatsen en zorg je ervoor dat de klant tevreden is met het mooie resultaat. Of je nou dit unieke beroep wil leren of dat je al ervaring hebt maar graag terug het vak in wil; we ontvangen graag je sollicitatie!

Bekijk vacature

Staat je baan er
niet tussen?

Ontvang de nieuwste vacatures direct in je
mailbox!

Schrijf je in

Een andere regio?

Bekijk meer vacatures in de omgeving van Ter Apel. Staat je regio er niet tussen? Wellicht kunnen wij je helpen aan een baan dicht bij huis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitzendbureau Nieuwe Pekela

Hét uitzendbureau voor Ter Apel

Haan Personeelsdiensten is een uitzendbureau dat vlak bij Ter Apel gevestigd is. Sinds 2001 zijn wij al actief en gestaag gegroeid tot een betrouwbare partner van veel bedrijven in de regio. We maken gebruik van de nieuwste technieken en onze jarenlange ervaring wat er voor zorgt dat we zoveel mogelijk mensen helpen aan een nieuwe baan.

We staan om onze flexibiliteit en korte lijnen bekend omdat wij een familiebedrijf zijn. Haan Personeelsdiensten staat klaar om je te helpen met het vinden van een nieuwe baan of het oplossen van je personeelsvraagstukken.

Neem contact op Lees meer over ons