Samenwerking met First2Find

||

Naar aanleiding van onze samenwerking met de slimme zoekmachine First2Find is Bart geïnterviewd voor Flexmarkt om zijn ervaring te delen met dit systeem.

Via de matchingtool van First2Find komen alle nieuwe relevante kandidaten op de arbeidsmarkt direct in de mailbox van Bart Haan (Haan Personeelsdiensten) en Bastiaan Last (Prima Personeel). Zo vissen beiden zelden meer achter het net en hebben ze altijd nieuwe aanwas.

Door gebruik te maken van de matchingtool First2Find kunnen wij sneller nieuwe kandidaten werven dan onze concurrenten en wordt er direct al een voorselectie gemaakt van de juiste kandidaten. Zo kunnen wij de beste kandidaat voor jouw vacature vinden. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze pagina voor werkgevers.

Bekijk het gehele interview hier

Anderen bekeken ook

Overname nieuws!

3 april 2024

Overname nieuws! Vanochtend hebben Bart en Jeanine een rondje door Groningen gereden om maar liefst vier werknemers blij te...

bekijk bericht

Overname nieuws!

2 oktober 2023

Wauw! Maar liefst drie werknemers zijn overgenomen bij onze klanten.Fabian Johann is na een halfjaar in vaste dienst gekomen...

bekijk bericht