Over Haan Personeelsdiensten

Flexibel en laagdrempelig uitzendbureau uit Nieuwe Pekela. Het uitzendbureau dat werkt voor jou!

Contact opnemen Bekijk het team
Uitzendbureau Nieuwe Pekela

Flexibel en persoonlijk uitzendbureau
uit Nieuwe Pekela

Wij zijn een uitzendbureau dat is gestart in 2001 en gestaag is gegroeid tot een betrouwbare partner. Wij maken gebruik van de modernste technieken en helpen zo zo veel mogelijk mensen aan een baan. Wat mogelijk is handelen we online af om zoveel mogelijk tijd over te houden voor het zoeken naar kandidaten voor jouw vacature. Ben jij op zoek naar een baan of heb je vraag naar tijdelijk/ flexibel personeel? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op of laat een bericht achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen kennis te maken onder het genot van een kop koffie.

Onze branches? Bouw, Groen, Agrarisch, Zorg, Techniek, GWW, Sales en Productie. Dit doen wij voornamelijk in Groningen en Drenthe. Maar ook in de omgeving daarbuiten zijn wij actief.

  • 24/7 bereikbaar
  • Vrijblijvend advies voor je personeelsvraagstukken
  • Ruim personeelsbestand

Ontmoet ons team

Tiedo Haan

Sales
06 53 76 22 77

Eigenaar en oprichter van Haan Personeelsdiensten BV. Tiedo heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de uitzendbranche. Voor de oprichting van Haan Personeelsdiensten was hij onder meer werkzaam voor GUW in Winschoten. Daarnaast is hij mede-eigenaar geweest van Workpoint te Veendam. Sinds 2021 heeft Tiedo een deel van zijn aandelen overgedragen aan Bart.

Tineke Haan

Administratie
0597 64 71 43

Echtgenote van Tiedo. De spil in het web. Sinds 2003 werkzaam voor Haan Personeelsdiensten. Je kunt bij Tineke terecht voor vragen over facturen, loonstroken en alles wat daarbij komt kijken. Tineke is op maandag, dinsdag en vrijdag de hele dag aanwezig, woensdag en donderdag in de ochtend.

Bart Haan

Sales en recruitment
06 42 67 80 79

Na de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool is Bart een aantal jaren bij de Jong & Laan en Dofine aan het werk geweest, voordat hij in 2017 zijn intrede heeft gedaan bij Haan Personeelsdiensten. Bart houdt zich vooral bezig met de backoffice, procesoptimalisatie en verkoop. Sinds 2021 is Bart mede-eigenaar geworden, samen met Tiedo.

Jeanine Baron – de Jong

Backoffice medewerker
06 27 87 09 78

Jeanine heeft na haar opleiding marketing en communicatie 2 jaar gewerkt als content medewerker bij een media bedrijf, waarna ze de overstap heeft gemaakt naar de uitzendbranche. Na 3 jaar als inhouse intercedent gewerkt te hebben wilde ze wat anders en is ze terecht gekomen bij Haan Personeelsdiensten. Sinds februari 2021 werkt Jeanine als verantwoordelijke voor de backoffice bij Haan Personeelsdiensten. Jeanine is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.

100% tevredenheid, daar doen we het voor.

75 Wij werken voor meer dan 75 klanten
200 Meer dan 200 mensen werken dagelijks voor ons
9.6 Medewerkers geven ons gemiddeld een 9.6 via Indeed