Over ons

Haan Personeelsdiensten: het uitzendbureau dat werkt voor jou!

Flexibel en persoonlijk uitzendbureau uit Nieuwe Pekela

Wij zijn een uitzendbureau dat is gestart in 2001 en gestaag is gegroeid tot een betrouwbare partner. Wij maken gebruik van de modernste technieken en helpen zo zo veel mogelijk mensen aan een baan. Wat mogelijk is handelen we online af om zoveel mogelijk tijd over te houden voor het zoeken naar kandidaten voor jouw vacature. Ben jij op zoek naar een baan of heb je vraag naar tijdelijk/ flexibel personeel? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op of laat een bericht achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen kennis te maken onder het genot van een kop koffie.

Onze branches? Bouw, Groen, Agrarisch, Zorg, Techniek, GWW, Sales en Productie. Dit doen wij voornamelijk in Groningen en Drenthe. Maar ook in de omgeving daarbuiten zijn wij actief.

  • 24/7 bereikbaar

  • VCU en NEN 4400 gecertificeerd

  • Ruim personeelsbestand

  • Vrijblijvend advies voor je personeelsvraagstukken

Tiedo Haan

Sales
Tel: 06 53 76 22 77

Eigenaar en oprichter van Haan Personeelsdiensten BV. Tiedo heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de uitzendbranche. Voor de oprichting van Haan Personeelsdiensten was hij onder meer werkzaam voor GUW in Winschoten. Daarnaast is hij mede-eigenaar geweest van Workpoint te Veendam. Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? dan moet je bij Tiedo zijn!

Tineke Haan

Administratie
Tel: 0597 64 71 43

Echtgenote van Tiedo. De spil in het web. Sinds 2003 werkzaam voor Haan Personeelsdiensten. Je kunt bij Tineke terecht voor vragen over facturen, loonstroken en alles wat daarbij komt kijken. Tineke is op maandag, dinsdag en vrijdag de hele dag aanwezig, woensdag en donderdag in de ochtend.

Tineke Haan - Haan Personeelsdiensten (Uitzendbureau Groningen en Drenthe)
Bart Haan Haan Personeelsdiensten (Uitzendbureau Groningen en Drenthe)

Bart Haan

Sales & Recruitment
Tel: 06 42 67 80 79

Na de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool is Bart een aantal jaren bij de Jong & Laan en Dofine aan het werk geweest, voordat hij in 2017 zijn intrede heeft gedaan bij Haan Personeelsdiensten. Bart houdt zich vooral bezig met de backoffice, procesoptimalisatie en verkoop.

100% tevredenheid, daar doen we het voor.

0
Wij werken voor meer dan 75 klanten
0
Meer dan 185 mensen werken dagelijks voor ons
0
Onze medewerkers beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 via Indeed

Het ontstaan van Haan Personeelsdiensten