Nieuwe ronde scholingsvouchers!

Het doel van Doorzaam is om flexkrachten een leven lang te laten ontwikkelen en wij van Haan Personeelsdiensten stimuleren dat graag. De scholingsvoucher is aan te vragen voor alle flexkrachten in fase A en B en elke ronde doen wij weer mee om zo elke werknemer een cursus te kunnen bieden. De scholingsvoucher heeft een waarde van €500,- die door de flexkracht vrij besteed kan worden aan functie gerelateerde opleidingen.

De scholingsvoucher is voor alle flexkrachten in fase A en B die maximaal een MBO niveau 4 opleiding hebben afgerond en daarnaast is het ook verplicht dat het uitzendbureau afdraagt aan het SFU. Alle werknemers die in aanmerking komen hebben wij een mail gestuurd met daarin de vraag wat voor opleiding zij zouden willen volgen. Hier hebben wij veel antwoord op gekregen; een aantal mensen gaan de BE cursus volgen, hun heftruck certificaat halen of hun VCA certificaat verlengen. Uiteindelijk hebben wij maar liefst 20 vouchers kunnen uitdelen aan werknemers die binnenkort hun cursus gaan volgen.

Wij werken samen met meerdere partners zoals HOC trainingen, Richard Veen en Veiligheidscentrum Noord. Ben je werkzaam bij ons of werken er flexkrachten bij jou en ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op of bekijk de website van Doorzaam.

Anderen bekeken ook

Overname nieuws!

3 april 2024

Overname nieuws! Vanochtend hebben Bart en Jeanine een rondje door Groningen gereden om maar liefst vier werknemers blij te...

bekijk bericht

Overname nieuws!

2 oktober 2023

Wauw! Maar liefst drie werknemers zijn overgenomen bij onze klanten.Fabian Johann is na een halfjaar in vaste dienst gekomen...

bekijk bericht