Vacatures in de logistiek en productie in Groningen & Drenthe

Ben jij op zoek naar werk in de logistiek of productie in Groningen of Drenthe? Als uitzendbureau bij jou in de regio hebben wij regelmatig aanbod in deze branche.

Bekijk alle vacatures Ontvang vacatures in je mail
Vacatures Logistiek Groningen en Drenthe

Vind je baan in de logistiek of productie

Op zoek naar werk in de logistiek? Haan Personeelsdiensten heeft regelmatig vacatures bij jou in de regio. Beschikbare vacatures zie je hieronder. Geen aanbod? Bekijk alle vacatures.

Monteur verkeersmaatregelen

  • Stadskanaal
  • Fulltime
  • 40.00 uur

Jij zorgt er voor dat omleidingen een stuk makkelijker worden gemaakt. Als monteur verkeersmaatregelen regel je namelijk dat de borden geplaatst worden en dat de wegen gemarkeerd zijn. Bekijk de vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

Monteur verkeerstechniek

  • Meppel
  • Fulltime
  • 40.00 uur

gaat in de ochtend op pad om in een drukke stad voor aankomende omleidingen borden te plaatsen. Hierna rij je naar een dorp verderop om permanente borden te plaatsen op een nieuw fietspad. Zie jij jezelf als monteur verkeerstechniek? Bekijk de vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

Monteur wegafzetting

  • Hoogeveen
  • Fulltime
  • 40.00 uur

Jij gaat samen met je collega op pad als monteur wegafzetting door heel Noord en Midden Nederland om de wegen te voorzien van bewegwijzering en omleidingsborden. Door jou werkzaamheden kan iedereen veilig op pad en weten ze waar ze naar toe moeten.

Bekijk vacature

Staat je baan er niet tussen?

Ontvang de nieuwste vacatures direct in je mailbox!

Ontvang vacatures in je mail
Uitzendbureau Nieuwe Pekela

Hét uitzendbureau voor logistiek en productie

Haan Personeelsdiensten is een uitzendbureau met jarenlange ervaring en een groot netwerk in de logistiek en productiebranche in Groningen & Drenthe. Sinds 2001 zijn wij al actief en gestaag gegroeid tot een betrouwbare partner van veel bedrijven in de regio. We maken gebruik van de nieuwste technieken en onze jarenlange ervaring wat er voor zorgt dat we zoveel mogelijk mensen helpen aan een nieuwe baan.

We staan om onze flexibiliteit en korte lijnen bekend omdat wij een familiebedrijf zijn. Haan Personeelsdiensten staat klaar om je te helpen met het vinden van een nieuwe baan of het oplossen van je personeelsvraagstukken.

Neem contact op Lees meer over ons