Vacatures in de logistiek en productie in Groningen & Drenthe

Ben jij op zoek naar werk in de logistiek of productie in Groningen of Drenthe? Als uitzendbureau bij jou in de regio hebben wij regelmatig aanbod in deze branche.

Bekijk alle vacatures Ontvang vacatures in je mail
Vacatures Logistiek Groningen en Drenthe

Vind je baan in de logistiek of productie

Op zoek naar werk in de logistiek? Haan Personeelsdiensten heeft regelmatig vacatures bij jou in de regio. Beschikbare vacatures zie je hieronder. Geen aanbod? Bekijk alle vacatures.

Monteur wegafzetting

  • Meppel
  • Fulltime
  • 40.00 uur

Ben jij diegene die zorgt voor een soepele doorstroming van het verkeer tijdens wegafzettingen en omleidingen? Als monteur wegafzetting kan het! Bekijk de vacature en solliciteer snel.

Bekijk vacature

Staat je baan er niet tussen?

Ontvang de nieuwste vacatures direct in je mailbox!

Ontvang vacatures in je mail
Uitzendbureau Nieuwe Pekela

Hét uitzendbureau voor logistiek en productie

Haan Personeelsdiensten is een uitzendbureau met jarenlange ervaring en een groot netwerk in de logistiek en productiebranche in Groningen & Drenthe. Sinds 2001 zijn wij al actief en gestaag gegroeid tot een betrouwbare partner van veel bedrijven in de regio. We maken gebruik van de nieuwste technieken en onze jarenlange ervaring wat er voor zorgt dat we zoveel mogelijk mensen helpen aan een nieuwe baan.

We staan om onze flexibiliteit en korte lijnen bekend omdat wij een familiebedrijf zijn. Haan Personeelsdiensten staat klaar om je te helpen met het vinden van een nieuwe baan of het oplossen van je personeelsvraagstukken.

Neem contact op Lees meer over ons