Medewerker aangenomen door Hepro Kunststof kozijnen

|Ferdinand Drenthe in dienst bij Hepro|Hepro neemt medewerker in dienst|

Als uitzendbureau hebben wij meerdere doelen. Aan de ene kant willen we de (toekomstige) uitzendkracht aan een nieuwe baan helpen, anderzijds willen we de opdrachtgevers voorzien van vakkundig personeel. Als deze match succesvol is, zijn wij in eerste instantie tevreden. Als de match dusdanig is, dat ze opdrachtgever onze uitzendkracht zelf op de payroll wil zetten, is ons doel helemaal volbracht. Graag willen wij een succesverhaal bij een van onze opdrachtgevers, Hepro Kunststof kozijnen uit Zuidbroek toelichten.

Vanaf het moment dat Hepro, begin 2000, is gestart met de eigen productie van kunststof kozijnen in Nieuwe Pekela, werken wij met hen samen. Naast het opvullen van de pieken in drukke perioden, zorgen wij voor een constante flexibele schil van uitzendkrachten binnen dit mooie bedrijf in zowel de productie als de montage. Deze samenwerking is in de laatste jaren dusdanig uitgegroeid, waardoor inmiddels een aanzienlijk deel van het Hepro personeelsbestand oorspronkelijk voor Haan Personeelsdiensten heeft gewerkt.

Begin 2019 hebben wij Ferdinand in contact gebracht met Hepro en hier is hij werkzaam geworden in de productieafdeling. Na een succesvolle periode van ongeveer anderhalf jaar is Ferdinand rechtstreeks in dienst gekomen bij Hepro Kunststof kozijnen. Wij feliciteren Ferdinand met deze mooie mijlpaal in zijn carrière en willen Hepro bedanken voor het vertrouwen. Wij hebben Ferdinand verrast met een worstenmandje van slagerij Hemmen uit Onstwedde.

Wil jij de volgende persoon zijn die voor één van onze opdrachtgevers aan het werk gaat? Bekijk dan hier onze vacatures. Of ben jij een bedrijf in de regio Oost-Groningen die met uitzendkrachten werkt, maar blijft het voor jullie lastig om geschikt personeel te vinden? Wij ondersteunen jou hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@haanpersoneelsdiensten.nl of bel ons gerust op 0597-647143.

Anderen bekeken ook

Werknemersnieuws!

26 april 2023

De afgelopen tijd is er veel gebeurd omtrent werknemers. Er zijn mensen aangenomen, overgenomen en met pensioen gegaan. Wij...

bekijk bericht