Vacatures in de GWW in Groningen & Drenthe

Ben jij op zoek naar werk in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) in Groningen of Drenthe? Als uitzendbureau bij jou in de regio hebben wij regelmatig aanbod in deze branche.

Bekijk alle vacatures Ontvang vacatures in je mail
Vacature Grond Weg en Waterbouw

Vind je baan in de GWW

Op zoek naar werk in de GWW? Haan Personeelsdiensten heeft regelmatig vacatures bij jou in de regio. Beschikbare vacatures zie je hieronder. Geen aanbod? Bekijk alle vacatures.

Opperman stratenmaker

  • Stadskanaal
  • Fulltime
  • 40.00 uur

Als opperman ben je een belangrijke schakel in het project. Je zorgt ervoor dat de klus wordt voorbereid en dat de materialen worden aangevoerd. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Bekijk vacature

Opperman stratenmaker

  • Nieuwe Pekela
  • Fulltime
  • 40.00 uur

Als opperman stratenmaker kunnen de stratenmakers op je vertrouwen. Je zorgt ervoor dat alles wordt voorbereid en de stratenmakers door kunnen met leggen. Is dit iets voor jou? Bekijk de vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

Staat je baan er niet tussen?

Ontvang de nieuwste vacatures direct in je mailbox!

Ontvang vacatures in je mail
Uitzendbureau Nieuwe Pekela

Hét uitzendbureau voor Grond-, Weg- en Waterbouw

Haan Personeelsdiensten is een uitzendbureau met jarenlange ervaring en een groot netwerk in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) in Groningen & Drenthe. Sinds 2001 zijn wij al actief en gestaag gegroeid tot een betrouwbare partner van veel bedrijven in de regio. We maken gebruik van de nieuwste technieken en onze jarenlange ervaring wat er voor zorgt dat we zoveel mogelijk mensen helpen aan een nieuwe baan.

We staan om onze flexibiliteit en korte lijnen bekend omdat wij een familiebedrijf zijn. Haan Personeelsdiensten staat klaar om je te helpen met het vinden van een nieuwe baan of het oplossen van je personeelsvraagstukken.

Neem contact op Lees meer over ons