Gemiddeld 8.6 tevredenheid!

Tevreden medewerkers zijn de motor van ons bedrijf. Recent hebben wij een medewerker tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder alle actieve medewerkers. In totaal hebben wij ruim 40 inzendingen mogen ontvangen waar wij uiteindelijk een gemiddelde scoren van 8.6! Dit is een mooie score waar wij enorm trots op zijn.

In ons onderzoek hebben wij de medewerkers diverse vragen gesteld over het contact met ons als uitzendbureau en onze app. Daarnaast hebben wij gevraagd naar verbeterpunten voor ons. Uit de resultaten blijkt dat de meeste medewerkers tevreden zijn met de benaderbaarheid, de snelheid waarop ze antwoord krijgen en de hoeveelheid contactmomenten. De introductie bij ons en de start krijgen we als leerpunt terug vanuit sommige medewerkers. Er komt dan veel op ze af qua mails en berichten. Hier gaan wij intern naar kijken of we dit proces eenvoudiger kunnen maken.

Onder de mensen die het hebben ingevuld zouden we twee smikkelboxen van slagerij Hemmen uit Onstwedde verloten, maar omdat wij erg blij zijn met het resultaat van het onderzoek hebben we niet twee, maar vier smikkelboxen verloot onder de medewerkers. Bijgaand hebben we een aantal foto’s opgenomen van onze medewerkers die de smikkelboxen in ontvangst hebben genomen.

Anderen bekeken ook

Overname nieuws!

3 april 2024

Overname nieuws! Vanochtend hebben Bart en Jeanine een rondje door Groningen gereden om maar liefst vier werknemers blij te...

bekijk bericht

Overname nieuws!

2 oktober 2023

Wauw! Maar liefst drie werknemers zijn overgenomen bij onze klanten.Fabian Johann is na een halfjaar in vaste dienst gekomen...

bekijk bericht