First2Find

Om de juiste match te vinden maakt Haan Personeelsdiensten gebruik van de slimme tool First2Find. Deze tool zorgt ervoor dat cv’s die online worden gezet en matchen met onze vacatures meteen in onze mailbox binnen komen. Hierdoor kunnen wij nog sneller jou aan de juiste kandidaat helpen.

Wat is First2Find?

Bij een vacature hoort een zoekprofiel, we willen bijvoorbeeld stratenmakers, dakdekkers of magazijnmedewerkers vinden voor de vacatures die wij online hebben staan. Wanneer een potentiële kandidaat zijn of haar cv plaatst op bijvoorbeeld werk.nl, waarin vermeld wordt dat diegene stratenmaker is geweest, dan krijgen wij een mailtje binnen in onze mailbox dat er een nieuwe match is gevonden. Door deze tool kunnen wij snel actie ondernemen om deze potentiële kandidaat te bellen en meteen voor te stellen bij de klant. Hierdoor wordt er tijd bespaard en zorgen we ervoor dat we de eerste zijn die contact opnemen met de kandidaat.

Waarom is dit een meerwaarde?

Voor jou als werkgever betekent dit dat wij vaak al binnen een paar dagen de geschikte kandidaat hebben gevonden. In plaats van te wachten tot kandidaten naar ons toe komen, nemen wij nu direct contact op met de kandidaten die hun cv online plaatsen. En meer kandidaten betekent meer kans op succes!

Vacature aanmelden op de website

Wist je dat je bij ons ook je vacature zelf kan aanmelden? Wanneer jij een vacature hebt kan je deze via onze website bij ons opgeven. Je vult alle gegevens in die nodig zijn zoals de functie, om hoeveel uur het gaat, waar het is en wat er verwacht wordt van de kandidaat. Vervolgens kan je voor maar €250,- je vacature aanmelden. Wij krijgen deze in onze mailbox en gaan meteen aan de slag voor jou. De vacature wordt op verschillende banensites geplaatst en op onze website. Vervolgens selecteren wij geschikte kandidaten en sturen wij deze door naar jou. Vanuit hier kan je zelf de kandidaat contacten om een afspraak te regelen en diegene in dienst te nemen. Je kan er ook voor kiezen om de gehele procedure via ons te laten verlopen, wij nemen de kandidaat dan zelf in dienst en doen de verloning hiervoor. In het laatste geval is het plaatsen van de vacature uiteraard gratis. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Anderen bekeken ook

Overname nieuws!

3 april 2024

Overname nieuws! Vanochtend hebben Bart en Jeanine een rondje door Groningen gereden om maar liefst vier werknemers blij te...

bekijk bericht

Overname nieuws!

2 oktober 2023

Wauw! Maar liefst drie werknemers zijn overgenomen bij onze klanten.Fabian Johann is na een halfjaar in vaste dienst gekomen...

bekijk bericht